Opkomende veilingen

Doe mee aan een van onderstaande publieke veilingen om zo producten te kopen voor de beste prijs.

Vintage fauteuil, jaren 60.

VintageTwins

Start over 1 minuut

Bevat een minimumprijs

Vintage fauteuil uit de 60erjaren met hele nette,gestreepte, crèmekleurige bekleding. De stoel komt uit Zweden en staat op tapse, slanke teakhouten pootjes. De afmetingen zijn: 76 cm hoog, 42 cm zithoogte, 84 cm breed en 70 cm diep.

Bekijk Kavel

Vintage setje draadstoelen met voetenbankje

VintageTwins

Start over 1 minuut Bevat een minimumprijs

Bekijk Kavel

Prachtige Deense design fauteuil, strakke afwerking!

VintageTwins

Start over 1 minuut Bevat een minimumprijs

Bekijk Kavel

Twee vintage kuipstoelen, petrol skai bekleding.

VintageTwins

Start over 1 minuut Bevat een minimumprijs

Bekijk Kavel

Hoe werkt Dutch Auction?

Meedoen aan de online veilingen, hoe werkt het?

Als eerste is het belangrijk om te weten dat u een account nodig heeft om deel te nemen aan een online veiling. Het is simpel om een account aan te maken via de knop ‘aanmelden’ op de homepage. Zodra u een account heeft en bent ingelogd kunt u een categorie kiezen die u interessant vind. In een categorie staan meerdere producten van verschillende veilingen ook wel ‘kavels’ genoemd. In een veiling zitten meerdere producten die geveild worden met de aflopende veilingklok. Elke seconde gaat er een bedrag van de prijs af tot de minimumprijs is bereikt. Als de veilingklok een bedrag bereikt dat u aanspreek kunt u op de ‘koop’ knop klikken om het product aan te schaffen.

Auto-bod

Als u geen tijd heeft om te wachten op een van de online veilingen maar toch een product ziet wat u wilt hebben kunt u gebruik maken van de auto-bod functie. Met deze functie kunt u een bod plaatsen op een product dat op dat moment niet geveild wordt. Overigens is het niet 100% zeker dat u het product krijgt als u een auto-bod doet. Het kan namelijk zijn dat iemand anders hem afslaat voor een hoger bedrag.

Wat gebeurt er als u op de ‘koop’ knop klikt?

Zodra u op de koop knop in de online veiling wint u het product en komt het product in uw account te staan onder ‘gekochte kavels’. U kunt dit gekochte kavel makkelijk afrekenen via PayPal of iDEAL. Zodra u betaald heeft staat uw geld bij Dutch Auction in bewaring en zullen wij contact op nemen met de leverancier om te zorgen dat u, uw product zo snel mogelijk krijgt. In geval van auto’s zullen wij een afspraak met de leverancier regelen voor bezichtiging en proefrit. Mocht u zich toch bedenken, dan is er altijd nog een mogelijkheid om de koop te annuleren.

Garantie

Bij Dutch Auction zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u voor betaald heeft en recht op hebt. Mocht het product afwijken of u wilt de koop annuleren om wat voor reden dan ook, geef dat dan binnen 14 dagen na aankoop aan bij Dutch Auction en dan zorgen wij ervoor dat de koop wordt teruggedraaid en u, uw geld netjes terug krijgt.

Blijf op de hoogte?

Ontvang berichten over nieuwe veilingen in je inbox.